Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 Προορισμός Παπαστράτος

Χορηγοί

  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ABB

Η ABB διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που βασίζονται σε πρωτοποριακές καινοτόμες τεχνολογίες που βοηθούν τους τερματικούς σταθμούς να ανταποκριθούν στην πρόκληση μεγαλύτερων πλοίων, δυσκολότερων και μεγαλύτερων φορτίων και να καταστήσουν τις τερματικές λειτουργίες ασφαλέστερες, πιο πράσινες και πιο παραγωγικές. Τα προϊόντα αυτοματισμού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού της ΑΒΒ καλύπτουν τις ανάγκες των λιμενών και των ναυτιλιακών εταιρειών για βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας και αυξήση την παραγωγικότητας, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη αξιόπιστη λύση ηλεκτρικού δικτύου και αυτοματισμού για τη μετάβαση από ένα παραδοσιακό σύστημα λειτουργίας λιμένων προς την ανάπτυξη της υποδομής ενός έξυπνου λιμένα. Η ΑΒΒ καινοτομεί στη διασύνδεση των ηλεκτρικών συστημάτων των πλοίων στο επίγειο ηλεκτρικό δίκτυο (Shore-to-ship) ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των λιμένων λόγω των αυστηρότερων κανονισμών και της αυξανόμενης εμπορευματικής και επιβατικής κίνησης. Η ΑΒΒ Α.Ε. καλύπτει στην Ελλάδα και την Κύπρο το σύνολο των δραστηριοτήτων του διεθνούς Ομίλου.Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη Μεταμόρφωση, ενώ διαθέτει εγκαταστάσεις στον Σκαραμαγκά, στη Θεσσαλονίκη και στη Λεμεσό της Κύπρου.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις και τα προϊόντα της ΑΒΒ επισκεφθείτε http://new.abb.com/ports

  • ΧΟΡΗΓΟΣ

Η ESA Security Solutions κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας. Με δυναμικό άνω των 2.200 ατόμων & αξιοποίηση τεχνολογίας αιχμής, η ESA Security Solutions καλύπτει τις πλέον απαιτητικές επιχειρησιακές ανάγκες. Ως Αναγνωρισμένος Οργανισμός Ασφαλείας (ΑΟΑ) από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Αιγαίου, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, σχεδιασμένες να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των λιμενικών εγκαταστάσεων. Θέτουμε σε πρώτη προτεραιότητα την διασφάλιση της λειτουργίας τους, και προστατεύουμε την ανθρώπινη ζωή και περιουσία.
Αξιοποιούμε:

  • Την μοναδική εξειδίκευση και εμπειρία μας
  • Τις διοικητικές, επιχειρησιακές και οικονομικές ικανότητές μας
  • Τα υψηλά ποσοστά αποδοτικότητας και ικανοποίησης των εργαζομένων μας.

Διασφαλίζουμε την αδιάλειπτη λειτουργία του Ο.Λ.Π., της PCT, του Ο.Λ.Η., του Ο.Λ.Β., του Δ.Λ.Τ. Σύρου, της Privatesea, του ΤΙΤΑΝ κ.ά. Οι πολυετείς συνεργασίες της ESA Security Solutions στηρίζονται διαχρονικά στις αξίες μας: Effectiveness, Sincerity, Alertness.

  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Μαρίνα Καφέζα, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 252), fax: 210 6617 778, e-mail: mkafeza@boussias.com

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team